Otvoreni smo SVAKU nedjelju! Provjerite radno vrijeme za svoj grad.

Odabrale mame Twister

Twister igraonicama dodijeljena oznaka „Odabrale mame“

Twister igraonice ponosno nose titulu prvog izbora mama među svim igraonicama u Hrvatskoj, kako pokazuje nedavno provedeno istraživanje zadovoljstva potrošača – mama. Ova iznimna pohvala manifestira se kroz prestižnu oznaku “Odabrale mame”, koja se dodjeljuje isključivo proizvodima i uslugama koje su mame doista koristile, smatrajući da su one najkvalificiranije za davanje preporuka. Istraživanje, provedeno sredinom prosinca 2023. godine, predstavlja autentičan glas majki koje su osobno, a zajedno sa svojom djecom, doživjele Twister igraonice.

Tijekom istraživanja, mame su marljivo ocjenjivale sve Twister igraonice diljem Hrvatske. Njihove ocjene su rezultat procjene nekoliko ključnih kriterija – razina zadovoljstva posjetom igraonici, kvaliteta usluge osoblja igraonice, dojmovi o sadržaju igraonice te namjera preporuke proizvoda ili usluge drugim obiteljima.

Ova izuzetna nagrada ne samo da nas ispunjava ponosom, već predstavlja i dodatni motiv da i dalje pružamo vrhunsko iskustvo igre i zabave. Biti prvi izbor mama u Hrvatskoj svakodnevni je poticaj za nas da održavamo visoke standarde i kontinuirano unaprjeđujemo naše usluge.

U Twister igraonicama, nastavit ćemo s posvećenošću pružanja sigurnog, kreativnog i uzbudljivog okruženja za djecu svih dobnih skupina. Ova nagrada je ne samo priznanje naše dosadašnje predanosti, već i obećanje da će Twister i nadalje ostati sinonim za najbolje rođendanske proslave, igre, smijeh i zabavu djece diljem Hrvatske.

Uvijek ćemo težiti stvaranju nezaboravnih trenutaka za vašu djecu, jer njihova radost i sreća su naš najveći uspjeh.

Scroll to Top