Otvoreni smo SVAKU nedjelju! Provjerite radno vrijeme za svoj grad.

Politika privatnosti

Obavijest o obradi osobnih podataka putem ovog web mjesta

LOPTICA- ZABAVA društvo s ograničenom odgovornošću za trgovinu i usluge iz Viškova, Viškovo 138. OIB:12425844728
Voditelj obrade imenovao je  profesionalnog službenika za zaštitu podataka. Može ga se kontaktirati za ostale informacije o obradi osobnih podataka, zatražiti pristup svojim podacima, uputiti prigovor ili pritužbu na obradu ili zatražiti druge informacije u vezi s obradom svojih osobnih podataka.

Kontakt: dpo@feralis.hr

Svrha prikupljanja osobnih podataka

Osobni podatci putem ove web stranice mogu se prikupljati u  slijedeće svrhe:

 1. odgovaranja na postavljeni upit/zahtjev 
 2. primanja obavijesti o novostima i našim uslugama
 3. radi rezervacije i plaćanja usluga
 4. radi boljeg funkcioniranja značajki internetskih stranica ovog web mjesta i omogućavanja boljeg korisničkog iskustva.

 

Kategorije osobnih podataka koje se prikupljaju 

Putem ove web stranice mogu se prikupljati slijedeće kategorije osobnih podataka:

 1. osnovni podaci o naručitelju usluge ( npr. ime i prezime);
 2. kontakt podaci (npr. e-mail, telefonski kontakt);
 3. podaci o  narudžbi (npr. vrsta usluge, podaci o korisniku usluge - slavljeniku);
 4. podaci o plaćanju (npr. način plaćanja, datum plaćanja). 

 

Zakonita osnova za obradu osobnih podataka

Ovo web mjesto koristi zakonite osnove za prikupljanje osobnih podataka kako slijedi:

 1. Izvršenje ugovora: Podaci se obrađuju kako bi se omogućilo izvršenje ugovora (usluge) ili poduzimanje mjera na zahtjev ispitanika prije sklapanja ugovora (pružanje usluge). U ovu kategoriju spadaju podaci potrebni za rezervaciju i korištenje naših usluga.
 2. Pravna obveza: Podaci se obrađuju kad god je to nužno kako bismo ispunili zakonske obveze. Primjeri su podaci potrebni za plaćanje rezervacije.
 3. Legitimni interesi: Podaci se obrađuju na temelju legitimnih interesa tvrtke ili trećih strana, osim kada nadređeni interesi, prava i slobode ispitanika pretežu nad tim interesima. Ovo obuhvaća podatke koji se koriste u marketinške svrhe, kao što je slanje e-mailova radi dostave obavijesti i novosti o našim proizvodima i uslugama.
 4. Suglasnost korisnika: Ako korisnik izričito daje suglasnost za obradu svojih osobnih podataka u određenu svrhu, ti se podaci obrađuju. Ovo uključuje podatke prikupljene putem kolačića na koje korisnik pristaje.

 

Kada prikupljamo osobne podatke kako bismo Vam pružili uslugu na Vaš zahtjev i/ili ispunili naše pravne obveze, tada je potrebno pružiti nam sve tražene podatke. Bez tih podataka, možda nećemo biti u mogućnosti pružiti traženu uslugu. Primjerice, ukoliko nam pri postavljanju upita za naše usluge ili rezervacije usluge ne navedete svoj kontakt e-mail tada nećemo biti u mogućnosti odgovoriti Vam i pružiti traženo.

U određenim situacijama osobni podaci mogu se obrađivati na temelju utvrđenog legitimnog interesa. Onda kada se obrada temelji na toj osnovi može se uputiti prigovor na takvu obradu. Obradu se neće moći ograničiti ili obustaviti u slučaju kada postoje uvjerljivi legitimni razlozi za takvu obradu koji nadilaze interese, prava i slobode ispitanika ili kada je takva obrada potrebna radi postavljanja, ostvarivanja ili obrane pranih zahtijeva.  Takva obrada u skladu je s člankom 6. stavak 1 točka (f) Opće uredbe. Obrade koje provodimo na temelju legitimnog interesa su slijedeće: 

 

VIDEONADZOR

Svrha obrade: videonadzor provodi se u svrhu zaštite osoba i imovine.

Rok pohrane snimki: do 7 dana ili u slučaju incidenta do 6 mjeseci. Mogući je i duži rok pohrane ako su one dokaz u sudskom, upravnom, arbitražnom ili drugom postupku.  

Drugi primatelji: video snimke možemo dostaviti  na zahtjev nadležnim tijelima (policija, sud) onda kada je to potrebno za provođenje službenog postupka. Prikupljeni podaci ne obrađuju se u druge svrhe.

 

NEWSLETTER

Podatak koji se može obrađivati: e-mail adresa

Svrha obrade: marketing.  Newsletterom mogu se dostavljati informacije o našim uslugama  te mogu uključivati informacije o našim  posebnim ponudama i pogodnostima. Način prikupljanja: direktno od ispitanika. U slučaju da se e-mail adresa na koju se dostavlja newsletter prikupi na drugi način o takvom izvoru ispitanik će biti obaviješten pri prvom kontaktu. U svakom trenutku može se istaknuti prigovor na obradu e-mail adrese u marketinške svrhe te obradu ograničiti ili u potpunosti zabraniti.

Prikupljeni osobni podatci mogu se proslijediti na korištenje pružateljima informatičko-komunikacijskih rješenja i usluga koji djeluju kao naši izvršitelji obrade kao što su primjerice pružatelji sustava za plaćanje. Navedeni izvršitelji pružaju razumna jamstva te su poduzeli odgovarajuće tehničke i organizacijske mjere zaštite kako bi se primjereno osigurala zaštita podataka i postupanje u skladu s zahtjevima Opće uredbe.  S takvim izvršiteljima obrade sklopljeni je sporazum/ugovor o obradi osobnih podataka  temeljem Provedbene odluke Komisije (EU) 2021/915 o standardnim ugovornim klauzulama između voditelja i izvršitelja obrade kao poseban dio ugovora. U navedenom sporazumu/ugovoru detaljno je propisano postupanje s osobnim podacima stoga isti nisu u mogućnosti obrađivati osobne podatke bez našeg naloga i prosljeđivati ih trećim stranama. Osobni podaci ne prosljeđuju se  trećim stranama u svrhe izravnog marketinga.Osobni podaci prikupljeni u svrhu pružanja tražene usluge obrađuju se sve dok se ne ispuni svrha za koju su prikupljeni. Nakon što se svrha ispuni, podaci se više ne obrađuju, ali se mogu pohraniti na rok od pet godina, što predstavlja opći zastarni rok. Osobni podaci prikupljeni na temelju zakonskih zahtjeva čuvaju se u skladu s razdobljem propisanim zakonom. Osobni podaci koji se obrađuju na temelju legitimnog interesa čuvaju se sukladno posebno utvrđenim rokovima navedenim u obavijesti o obradi temeljem legitimnog interesa. Ti podaci pohranjuju se sve do ispunjenja svrhe obrade ili do trenutka kad se takva obrada ograniči ili potpuno zabrani u skladu s primljenim prigovorima ili odjavom s liste primatelja. Osobni podaci koji se obrađuju na temelju pristanka korisnika čuvaju se do trenutka kad se ispuni svrha prikupljanja ili dok korisnik ne povuče svoj pristanak.

Upravljanje stranicama i profilima na društvenim mrežama (Facebook, Instagram, LinkedIn, YouTube, TikTok) uvijek se provodi pod komercijalnim nazivom: Twister igraonica . Osobni podaci kontakata koje prikupimo putem ovih platformi koriste se isključivo u svrhu odgovaranja na upite ili komentare, a nikada se ne obrađuju u druge svrhe. Ova praksa osigurava da se prikupljeni osobni podaci korisnika koriste samo onako kako je naznačeno u svrhu prikupljanja i u skladu s primljenim upitima ili komentarima. Budući da upravljamo stranicama i profilima na raznim društvenim mrežama, želimo da korisnici budu sigurni da su njihovi osobni podaci u dobrim rukama. Stoga, osiguravamo da pristup osobnim podacima imaju samo ovlaštene osobe i koristimo ih isključivo u svrhu koja je unaprijed komunicirana korisnicima.

Putem ove web stranice, mogu se prikupljati osobni podaci u svrhu boljeg funkcioniranja značajki internetskih stranica i kako bi se omogućilo bolje korisničko iskustvo. Za tu svrhu koriste se nenametljivi kolačići, a prije njihovog korištenja traži se pristanak korisnika, osim ako se radi o nužnim kolačićima. Takvi podaci su anonimni i ne sadrže identifikacijske podatke o pojedincu. Podacima koji se obrađuju temeljem pristanka,  korisnik može upravljati putem postavki kolačića i povući svoj pristanak. Važno je napomenuti da povlačenje pristanka ne utječe na zakonitost obrade koja se odvijala prije trenutka povlačenja pristanka. Naša je svrha osigurati transparentnost i poštovanje Vaše privatnosti tijekom korištenja ove web stranice. Stoga koristimo osobne podatke isključivo u svrhu koja je unaprijed komunicirana i u skladu s važećim propisima o zaštiti podataka.

 

 • Opće informacije o kolačićima 

ŠTO SU KOLAČIĆI (COOKIE)?

Kolačić (cookie) poznati i kao HTTP kolačići, su male tekstualne datoteke koje web stranice pohranjuju na korisnikovom uređaju (poput računala, mobilnog telefona ili tableta) kada posjetite određenu web stranicu. Ovi kolačići omogućuju web stranici da pamti korisnikove akcije i postavke tijekom vremena. Kada korisnik ponovno posjeti istu web stranicu, kolačići se šalju natrag na web poslužitelj, omogućujući web stranici da prepozna korisnika i pruži personalizirano iskustvo.

 

KOJE INFORMACIJE KOLAČIĆI MOGU POHRANJIVATI?

Internetski kolačići mogu pohranjivati različite vrste informacija koje se odnose na korisnika i način na koji korisnik koristi određenu web stranicu. To uključuje identifikacijske podatke, korisničke postavke, sadržaj košarice na web stranicama za e-trgovinu, podatke o prijavljivanju na korisničke račune, informacije o aktivnostima korisnika na web stranici, interese korisnika za personalizaciju sadržaja i oglasa, vrijeme trajanja posjeta (sesija), te podatke o sigurnosti i autentifikaciji korisnika. Kolačići su alat koji omogućuje web stranicama da poboljšaju korisničko iskustvo i pruže personalizirane usluge.

 

KOJA JE SVRHA KOLAČIĆA

Svrha kolačića je optimizirati i poboljšati korisničko iskustvo prilikom posjeta web stranicama.

 

KOLAČIČI PREMA FUNKCIJI

Tehnički kolačići – obavezni kolačići

(tehnički kolačići, poznati kao obavezni kolačići, uvijek su aktivni jer su nužni za pravilno funkcioniranje Internet stranica i ne mogu se isključiti u našim sustavima. Ovi kolačići obično se postavljaju kao odgovor na vaše radnje koje uključuju zahtjev za uslugama, kao što su postavljanje kolačića, prijava ili ispunjavanje obrazaca. Moguća je konfiguracija vašeg preglednika kako biste blokirali ove kolačiće ili primili upozorenje o njima, ali to može rezultirati nefunkcioniranjem određenih dijelova stranice. Važno je napomenuti da ovi kolačići ne pohranjuju nikakve informacije koje bi vas mogle identificirati.

Funkcionalni kolačići

(mogu se isključiti) – omogućuju Internet mjestu pružanje poboljšane funkcionalnosti i personalizaciju.  

Statistički kolačići

(mogu se isključiti)  – omogućuju bilježenje posjeta i izvora prometa u svrhu mjerenja i poboljšanja učinkovitosti  Internet mjesta

Marketinški kolačići

(mogu se isključiti) – služe za praćenje korisnika kroz web stranice i prikazivanje ciljanih oglasa. 

 

PRIVREMENI KOLAČIĆI (Session cookies)

Privremeni kolačići ili kolačići sesije uklanjaju se s računala po zatvaranju Internet preglednika. Pomoću privremenih kolačića web-mjesta pohranjuju privremene podatke, poput stavki u košarici za kupnju. 

 

STALNI KOLAČIĆI (Persistent cookies)
Stalni ili spremljeni kolačići ostaju pohranjeni na računalu nakon zatvaranja Internet preglednika. Pomoću njih web-mjesta pohranjuju podatke, kao što su ime za prijavu i lozinka, tako da se ne morate prijavljivat prilikom svakog posjeta određenom mjestu. Stalni kolačići ostat će na računalu danima, mjesecima, čak i godinama.

 

KOLAČIĆI PRVE STRANE

Kolačići prve strane dolaze s web-mjesta koje korisnik posjećuje, a mogu biti stalni ili privremeni. Uz pomoć tih kolačića web-mjesta mogu pohraniti podatke koje će ponovo koristiti prilikom slijedećeg posjeta tom web-mjestu.

 

KOLAČIĆI TREĆE STRANE (Third party cookies)

Kolačići treće strane dolaze s reklama drugih web-mjesta (kao što su skočne ili druge reklame) koje se nalaze na web-mjestu koje korisnik posjećuje. Pomoću tih kolačića web-mjesta mogu pratiti korištenje Interneta u marketinške svrhe.

 

 • Korištenje kolačića od strane ove internetske stranice 

KOLAČIĆI KOJI SE KORISTE NA OVOM WEB MJESTU

Ova stranica koristi kolačiće kako bi  se korisniku omogućilo  bolje korisničko iskustvo. Pri tome koristimo tehničke kolačiće koji su potrebni za funkcioniranja ovog Internet mjesta, ne mogu se isključiti i za njih nije potreban pristanak korisnika te statističke i marketinške kolačiće  za čiju upotrebu tražimo privolu korisnika i omogućavamo korisniku da njima upravlja njima za cijelo vrijeme korištenja ovog web mjesta. 

 

VRSTE  KOLAČIĆA KOJE U PRAVILU KORISTIMO

Privremene kolačiće (Session cookies) - to su privremeni kolačići koji istječu (i automatski se brišu) kada se zatvori Internet preglednik. Stranica  koristi session cookies kako bi omogućila pristup sadržaju.

Trajni kolačići (Persistent cookies) - obično imaju datum isteka daleko u budućnosti te će ostati u pregledniku korisnika, sve dok ne isteknu, ili dok ih ručno ne izbriše. Stranica   koristi trajne kolačiće kako bi bolje razumjeli navike svojih korisnika, tako da može poboljšati Internet stranicu prema navikama svojih posjetitelja. Ova informacija je anonimna.

Kolačići treće strane - postoji nekoliko vanjskih servisa koji na računala mogu pohranjivati limitirane kolačiće. Takvi kolačići nisu postavljeni od strane ove stranice ali neki služe za normalno funkcioniranje određenih mogućnosti koje korisnicima olakšavaju pristup sadržaju. 

 

 1. Strogo potrebni (neophodni) kolačići

Ovi kolačići su tehnički potrebni za upravljanje našom web stranicom i za pružanje funkcionalnosti i usluga koje su potrebne. Ovakav tip kolačića smatraju se nužnima u smislu Direktive o privatnosti 2002/58 EP te za njih potrebna suglasnost korisnika. Obrada pripadajućih podataka temelji se na pristanku i našem legitimnom interesu za optimizaciju jednostavnosti upotrebe i upotrebljivosti.

 

 1. Kolačići koji nisu neophodni (marketing/analiza i sadržaj trećih strana)

Ovi kolačići za obradu podataka zahtijevaju Vaš izričiti pristanak. Ako ne pristanete na njih, oni se neće prikupljati i neće doći do obrade Vaših osobnih podataka. Isto neće utjecati na funkcionalnost web stranice. 

 

 • Web analiza

Naša web stranica koristi Google Analytics. Ovo je usluga web analize tvrtke Google Ireland Limited, Gordon House, 4 Barrow St, Dublin, D04 E5W5, Irska (“Google“) s kojom je sklopljen ugovor o obradi osobnih podataka. Podaci generirani kolačićima o  korištenju naše web stranice od strane korisnika obično se prenose na Googleov poslužitelj u SAD u i tamo se pohranjuju. Ovaj će se postupak dogoditi samo ako prilikom posjeta našoj web-stranici  pristanete na prikupljanje kolačića Google Analytics.  Google će u tom slučaju za nas izvršiti obradu podataka  prikupljenih uz pomoć kolačića s ciljem ocjenjivanja načina upotrebe te sastavljanja izvješća o aktivnostima na našim internetskim stranicama te će nam ta izvješća isporučiti kako bismo ih mogli analizirati. Svrha usluge Google Analytics jest analizirati promet na našoj web stranici. Pojednostavljeno, Google prikuplja podatke i informacije kako bi procijenio upotrebljivost naše web stranice i pružio online izvještaje koji omogućuju da poboljšamo korisničko iskustvo. Google ima pravo proslijediti ove podatke trećim osobama u skladu sa zakonskim obvezama ili u slučaju da analizu u ime Googlea provodi treća osoba. Pri tome želimo istaknuti da smo osigurali dodatne mjere zaštite na način da je Google Analytics proširen na ovoj internet stranici kako bi uključio kod "gat._anonymizeIp ();" kako bi se osiguralo anonimno snimanje IP adresa (tzv. IP maskiranje). Zbog anonimizacije IP adrese na ovoj internet stranici, Google će skratiti IP adresu korisnika. U konfiguraciji Google Analytics osigurali smo da Google primi te podatke kao obradnik i nije im dopušteno koristiti te podatke u vlastite svrhe. Više informacija o Google Analytics i obradi osobnih podatka možete pročitati  ovdje. Google neće spajati ni povezivati vašu IP adresu s drugim podacima s kojima raspolaže. Onemogućeno je svako dijeljenje podataka s Googleom u svrhe oglašavanja kao i za njegovu bilo koju daljnju samostalnu obradu kao voditelj obrade.  Također, možete dodatno ograničiti obradu podataka od strane Googlea korištenjem dodatka za preglednik koji je dostupan na poveznici Google Analytics Opt-out Browser Add-on Download Page. S obzirom da je moguć prijenos podataka u treće zemlje, odgovarajuća zaštita koristi se standardna ugovorna klauzula sukladno čl. 46 GDPR-a uz prethodno uspostavljene dodatne sigurnosne mjere. Više informacija o ovoj temi pronađite ovdje: https://ec.europa.eu/info/law/law-topic/data-protection/data-transfers-outside-eu_en. Za više informacija, pročitajte Google Analytics Privacy Statement kao i informacije na stranicama Agencije za zaštitu podataka (AZOP).

 

 • Google ReChapta

Ova web stranica koristi Google ReChapta, uslugu internetske analize tvrtke Google Ireland Ltd. ("Google").  Google reCAPTCHA prikuplja osobne podatke korisnika kako bi utvrdio jesu li radnje na našoj web stranici izvršile osobe. 

Zbog integracije reCAPTCHA, Vaši podaci će biti prebačeni na Google poslužitelj. Ako želite spriječiti da se podaci o vama i vašem ponašanju prenose Googleu, morate se u potpunosti odjaviti s Googlea i izbrisati sve Google kolačiće prije nego što posjetite našu web stranicu ili upotrijebite softver reCAPTCHA. 

Ova obrada se provodi u skladu s čl. 6. st. 1 točke (a) Opće uredbe na temelju vaše suglasnosti u svrhu statističke analize ponašanja korisnika u svrhu optimizacije i marketinga.  Više informacija o Google ReChapta možete pronaći:  ovdje.

 

NAČIN ONEMOGUĆAVANJA KOLAČIĆA 

U kontrolnom prozoru možete upravljati kolačićima koji nisu nužni na ovoj web stranici. 

Isključivanjem kolačića korisnik odlučuje hoće li dopustiti pohranjivanje kolačića na svom računalu.  Dodatno možete prihvatiti ili odbiti neke ili sve kolačiće prilagođavanjem postavki Vašeg preglednika. Postavke kolačića mogu se također kontrolirati i konfigurirati i u Internet pregledniku. Na sljedećim poveznicama možete pronaći informacije o tome kako promijeniti postavke za neke od najčešće korištenih Internet preglednika:

DODATNE INFOMACIJE OKO ISKLJUČIVANJA KOLAČIĆA

Neki preglednici omogućuju kretanje kroz Internet mjesto u “anonimnom” načinu rada, ograničavajući količinu podataka postavljenih na vašem računalu i automatsko brisanje trajnih kolačića postavljenih na vaše računalo ili mobilni uređaj kada završite sesiju pregledavanja. Postoje i mnoge aplikacije trećih strana koje možete dodati u preglednik da biste blokirali ili upravljali kolačićima. Možete i izbrisati kolačiće koji su prethodno bili postavljeni u vaš preglednik tako da odaberete opciju za brisanje povijesti pregledavanja i pritom uključite i opciju brisanja kolačića. Detaljnije informacije o kolačićima i podešavanje postavki preglednika možete pronaći na sljedećim linkovima:

Prikupljamo i obrađujemo osobne podatke s ciljem osiguranja odgovarajuće sigurnosti i povjerljivosti tijekom njihove obrade. Naše djelovanje temelji se na načelima zaštite podataka, što uključuje smanjenje količine podataka, opseg obrade, razdoblje pohrane i kontrolu nad dostupnošću tih podataka. Kako bismo postigli visoku razinu sigurnosti, implementirali smo odgovarajuće tehničke i organizacijske mjere zaštite. Ove mjere osiguravaju razinu sigurnosti koja je prilagođena rizicima koje obrada podataka predstavlja, uzimajući u obzir prirodu osobnih podataka koji se štite i troškove njihovog uvođenja. Posebno smo posvetili pažnju sigurnosti sustava plaćanja. Korisnicima osiguravamo najviši nivo zaštite podataka. Koristimo "AWS" certifikat i SSL tehnologiju s 128-bitnom enkripcijom kako bismo osigurali siguran prijenos podataka između računala korisnika i naših servera. Svi osobni podaci koje korisnici dostave preko sustava plaćanja prenose se isključivo sigurnom vezom sa 128-bitnom enkripcijom podataka. Važno je znati da u niti jednom trenutku ne raspolažemo, ne prikupljamo niti obrađujemo osobne podatke unesene u svrhu procesiranja i naplate kartica. Redovito preispitujemo sve procese obrade koji mogu predstavljati rizik za prava i slobode pojedinaca te smo poduzeli odgovarajuće mjere kako bismo osigurali zaštitu osobnih podataka od slučajnog ili nezakonitog uništenja, gubitka, izmjene, neovlaštenog otkrivanja ili pristupa. Ovo je posebno važno u slučajevima gdje obrada uključuje prijenos osobnih podataka putem mreže. Naša je predanost osigurati da svi osobni podaci budu zaštićeni od svih oblika nezakonite obrade. Održavanje visoke razine sigurnosti jedan je od temeljnih principa našeg poslovanja kako bismo zaštitili povjerenje naših korisnika i osigurali da se njihovi osobni podaci koriste na odgovoran i siguran način.

Pravo na pristup

U svakom trenutku možete  zatražiti potvrdu obrađuju li se Vaši osobni podaci i detaljne informacije o obradi, osobito o njihovoj svrsi obrade, o vrsti/kategorijama osobnih podataka koji se obrađuju uključujući i uvid u svoje osobne podatke, o primateljima ili kategorijama primatelja te o predviđenom razdoblju u kojem će osobni podaci biti pohranjeni. 

 

Pravo na ispravak

Osiguravamo pravo na ispravak te bez odgađanja možete ishoditi ispravak netočnih i dopunu nepotpunih osobnih podataka.

 

Pravo na brisanje

Imate pravo postaviti zahtjev za brisanje svojih osobnih podataka. U slučaju opravdanosti zahtjeva i ako nas zakonska regulativa ne obvezuje na pohranu podataka,  podaci će biti izbrisani bez nepotrebnog odgađanja. 

 

Pravo na ograničenje obrade

Imate pravo zatražiti ograničenje obrade svojih osobnih podataka u slučajevima predviđenim Općom uredbom. Posebice ističemo da možete ograničiti obradu osobnih podataka koja se temelji na legitimnom interesu kao zakonitoj osnovi za obradu. 

 

Pravo na prigovor

Imate pravo istaknuti prigovor na obradu svojih osobnih podataka u svim slučajevima predviđenim Općom uredbom. Posebno ističemo da možete istaknuti prigovor na obrade koje se temelje na legitimnom interesu kao zakonitoj osnovi za obradu te obradu ograničiti ili potpuno zabraniti.

 

Pravo na pritužbu 

U slučaju kada smatrate da je obradom došlo do povrede Vaših osobnih podataka i kršenja odredbi Opće uredbe, možete podnijeti pritužbu nadzornom tijelu Agenciji za zaštitu osobnih podatak iz Zagreba, Selska ulica 136.

Za ostale informacije o obradi osobnih podataka ili radi ostvarivanja svojih prava, možete nas kontaktirati putem službenika za zaštitu podataka ili ostalih naših kontakata.

Službenik za zaštitu podataka: dpo@feralis.hr 

Nakon Vaše identifikacije odgovor dostavljamo u roku 30 dana uobičajenim elektronskim oblikom osim ako se ne zatraži drugačije.

Ova politika privatnosti redovito se preispituje, dopunjuje i mijenja kako bi uvijek odražavala stvarno stanje prikupljanja i obrade osobnih podataka putem ove web stranice. Molimo da redovito provjerite takve izmjene. U slučaju promjena koje mogu utjecati na Vaša prava  ili u bitnome mijenjati prethodnu obavijest o obradi, posebice u slučaju promjene svrha obrade, otkrivanja podataka i prijenosa u treće zemlje, obavijest će biti istaknuta u skočnom prozoru pri dolasku na ovo web mjesto. 

 

Posljednje ažuriranje: srpanj/2023. godine

Scroll to Top