Otvoreni smo SVAKU nedjelju! Provjerite radno vrijeme za svoj grad.

Loptica-zabava d.o.o. je tvrtka specijalizirana za animaciju djece koja stoji iza branda Twister Fun Park, dječjih igraonica i Twister Arcade, zona sa zabavnim aparatima za sve uzraste. Od 2011. godine do danas tvrtka se razvila u prepoznatljivo ime u području dječje zabave diljem Hrvatske.

S ponosom ističemo da trenutno imamo 6 dječjih igraonica u 6 različitih gradova. Naše igraonice su smještene unutar trgovačkih centara, pružajući djeci mogućnost da uživaju u igri i zabavi dok roditelji obavljaju svoje svakodnevne obveze ili provode vrijeme u kupovini.

Naša misija je jednostavna – pružiti djeci posjetitelja trgovačkih centara nezaboravno iskustvo zabave. Vjerujemo da je igra ključna za razvoj djece, stoga smo stvorili okruženje u kojem se djeca mogu sigurno igrati, istraživati i družiti s vršnjacima. Naš tim stručnih animatora brine o sigurnosti i dobrobiti djece, osiguravajući da svaki posjet Twister Fun Parku bude ne samo zabavan, već i edukativan.

Naše igraonice su opremljene različitim interaktivnim i kreativnim sadržajima koji potiču dječju maštu i razvoj vještina. Djeca mogu istraživati labirinte, penjati se na penjalice, skakati na trampolinima, spuštati se niz tobogane i još mnogo toga. Također, nudimo organizaciju rođendanskih zabava i posebnih događanja, prilagođavajući se željama i potrebama naših klijenata.

Dugogodišnjim iskustvom rada s djecom uz stručne animatore, pomnim planiranjem sadržaja igraonice s naglaskom na sigurnost djece u svim aspektima, kontinuiranim osluškivanjem dječjih interesa i praćenjem trendova opremanja prostora – ponosno stojimo ispod slogana “Moja najdraža igraonica”.

U skladu s posljednjim svjetskim trendovima u industriji zabave, našu igraonicu jedinstvenom čini mnoštvo kvalitetnih sprava i najmodernija audio vizualna oprema koja osigurava nezaboravnu dječju igru. Oprema udovoljava Europski propisanim normama te se čišćenje provodi uz najviše higijenske standarde.

Twister Fun Park igraonice su postale lider u zabavi djece i sigurnosti zahvaljujući dugogodišnjem povjerenju roditelja, visokoj kvaliteti usluga, podršci vodećih brandova i širokoj prisutnosti na tržištu. Naša predanost sigurnosti i zabavi djece je ono što nas ističe i čini preferiranim izborom roditelja u potrazi za pouzdanom i kvalitetnom igraonicom.

Osim toga, Twister je prepoznat i kao organizator raznovrsnih dječjih evenata unutar trgovačkih centara diljem Hrvatske. Na pomno osmišljenim događanjima djeca uče pjevati, svirati, glumiti, kuhati, izrađivati nakit i maske. Organiziramo zanimljive znanstvene i vrtlarske radionice, sportsku akademiju, maskenbale, plesne zabave… Program obogaćujemo dramskim i kazališnim skupinama, nastupima mađioničara, žonglera i cirkusanata.

Želite Twister igraonicu u svojem trgovačkom centru?

Naš tim za poslovni razvoj će pregledati vašu ponudu i pružiti vam sve potrebne informacije o uvjetima suradnje, dostupnosti i mogućnostima za implementaciju Twister Fun Park igraonice u vašem trgovačkom centru.

Ponosni smo na našu mrežu igraonica i cijenimo svaku priliku za proširenje našeg branda. Radujemo se mogućnosti suradnje i stvaranju jedinstvenog i zabavnog iskustva za posjetitelje vašeg trgovačkog centra.


Javite nam se s povjerenjem.

Kontaktirajte nas

TWISTER ARCADE

Twister Arcade zona zabave za cijelu obitelj i sve uzraste sadrži bogatu ponudu aparata na kovanice koji su osmišljeni kako bi pružili nevjerojatno iskustvo posjetiteljima. Nalazimo se na čak 7 lokacija diljem Hrvatske.

Naše Arcade zone opremljene su raznovrsnim i inovativnim zabavnim aparatima. Twister Arcade ima nešto za svakoga. Od njihalica, raznih simulatora za najmlađu djecu uz vizualno atraktivne aparate, naša ponuda uključuje i klasične arkadne igre poput Bowlinga, Air Hockeya, Flipera.

Također, nudimo i moderne igre visoke tehnologije poput simulacija vožnje, virtualne stvarnosti, trkaćih igara i drugih. Ovi aparati koriste najnoviju tehnologiju kako bi stvorili realistično okruženje i pružili igračima nevjerojatno iskustvo.

Naš tim redovito nadograđuje i osvježava ponudu igara kako bi posjetiteljima pružio najnovije i najuzbudljivije igre na tržištu. Također, osiguravamo da svi aparati budu u ispravnom stanju i redovito se održavaju kako bi posjetitelji mogli u potpunosti uživati u igri bez ikakvih poteškoća.

Twister Arcade zona zabave je idealno mjesto za obiteljski izlet ili za provod s prijateljima. Twister Arcade zona zabave je mjesto gdje se svi mogu opustiti, zabaviti i stvoriti nezaboravne trenutke, bez obzira na dob ili interese.

Želite Twister Arcade u svojem trgovačkom centru?

Pošaljite svoj upit na email: info@twister.hr.

Scroll to Top