Otvoreni smo SVAKU nedjelju! Provjerite radno vrijeme za svoj grad.

Poslovni Twister

Ponuda za tvrtke

Oglašavajte se Twister igraonicama!

Twister je idealno mjesto za promociju Vaših usluga ili proizvoda, pogotovo ako su isti namijenjeni ciljanoj skupini posjetitelja igraonice. Dok se Vaša djeca bezbrižno zabavljaju u prostorima Twistera, raspitajte se kod naših djelatnica na pultu za detalje! Sa zadovoljstvom će Vam pokazati sva mjesta u igraonici predviđena za plakate i bannere te kutke igraonice spremne za brendiranje.

S obzirom na veliku svakodnevnu cirkulaciju korisnika igraonice, sigurni smo da će Vaš proizvod ili usluga oglašavajući je u igraonici naići na pozitivan fokus djece i posjetitelja. Twister na godišnjoj razini broji preko 450 000 dječjih posjeta igraonici, preko 550 000 posjeta roditelja, preko 470 dječjih programa unutar igraonica i preko 4000 održanih proslava rođendana.

Twister partnerstva

Odnose se na sudjelovanje proizvodom ili uslugom u organiziranim dječjim programima, Vaše promocije proizvoda u vrhunski opremljenoj šarenoj prostoriji, mogućnost reklamiranja na uniformama Twister osoblja, opremanje brandiranog cornera unutar igraonice – igračke, oprema … Mogućnosti je mnogo, na Vama je samo da se odlučite kojim načinom želite predstaviti svoj proizvod ili uslugu ciljanoj skupini unutar poticajnog i motivirajućeg prostora.

Twister božićni domjenci

Već tradicionalno Twister igraonica obilježava kraj godine raznim oblicima blagdanskih proslava. Promišljajući kako uveseliti i velike i male, Twister tim došao je na ideju! Naime, Twister svojim korisnicima nudi vrhunsku uslugu dječjeg božićnog domjenka. Tako će naši odrasli korisnici dobiti priliku za opušten oproštaj od poslovne godine s partnerima, poslovnim suradnicima, kolegama i prijateljima dok se njihova djeca igraju pod budnim okom i stručnom rukom naših kreativnih animatora! Opustite se u toplom blagdanskom okruženju, mirni jer znate da su Vaša djeca na sigurnom, i luuudo se zabavljaju. Dupli božićni domjenci? Zašto ne!

 

Za sve informacije javite se na: info@twister.hr

Scroll to Top